Statusoppdatering uke 18 (stinamako)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Statusoppdatering uke 18

Nå har jeg tenkt i lengere tid at jeg skulle skrive en statusoppdatering og litt om hvordan graviditeten har vært til nå, men tiden flyr avgårde og ting blir utsatt. Synes det er helt rart å tenke på at jeg snart er halvveis! Men for hver dag som går og vi kommer en dag nærmere den lille i magen kjenner jeg at gleden bare vokser mer og mer. Jeg skal innrømme at enkelte ting har vært tøffe og det har vært tunge dager innimellom der alle de grusomme følelsene og tankene fra da vi mistet Noah kommer tilbake. Tidlig i graviditeten fra uke 5 til uke 6-7 hadde jeg noen små bødninger som gjorde meg veldig redd og engstelig, men alt gikk veldig bra og i uke 9 kunne jeg se et lite hjerte som banket på ultralyd. 

Jeg har fått tett oppfølgning denne gangen, noe jeg selv har ønsket for å roe ned et skremt mamma-hjerte og det har vært veldig godt. Har vært på 5-6 ultralydkontroller til nå og i neste uke skal Håvard og jeg sammen på den ordinære ultralyden. Åh, jeg gleder meg som en liten unge på julaften! Til å se den lille igjen, til å dele opplevelsen med pappaen og forhåpentligvis få vite om det er en liten lillebror eller lillesøster ♥ Har hatt en følelse på hva det var i mange uker, men de siste ukene har jeg blitt mer usikker, antagelig fordi ultralyden nærmer seg med stormskritt og man begynner å tvile på seg selv :)

Tidlig i november klarte jeg å finne hjertelyden med doppler her hjemme. Jeg hadde ikke trodd at jeg skulle finne den, at det skulle være for tidlig, men der tok jeg feil. For plutselig dukket det opp en lyd som tydelig ikke kunne være min egen hjertelyd. Forsiktige dunk som raste avgårde og fikk smilet mitt til å gå rundt hodet, og Håvard syntes også det var veldig stas å høre den lille. Og de siste ukene har jeg kjent de første sparkene, først som små luftbobler som sprekker men den siste tiden har jeg virkelig merket at de blir sterkere. Jeg synes det var så koselig å oppleve det tidlig denne gangen, fordi med Noah kjente jeg ingen ting før i uke 20-21 og da var de allerede så sterke at Håvard også kunne kjenne dem på utsiden av magen. Denne gangen var det lettere når man visste bedre hva man skulle kjenne etter.Legger ved bilde av magen tatt i forrige uke. Kulen har kommet  ♥

27.11.2012 kl.15:27

Gratulerer med 18 uker :)

19.01.2013 kl.00:27

Kom tilfeldighvis inn på siden din, og ble veldig rørt av historien. håper alt går bra med deg og lille, og at det kommer en ny oppdatering snart :)
Elena

31.05.2013 kl.02:11

Vært veldig koselig med en oppdatering nå. Fulgt med bloggen din lenge, sjekker stadig etter nye innlegg. Veldig koselig at dere endelig ble gravide igjen.Stina Mari - Englemamma til Noah
Velkommen til min verden. Jeg heter Stina Mari, er 21 år og er samboer med min kjæreste Håvard.
Den 26.mai 2011 ble jeg mamma for første gang til vår lille engel Noah. Han døde i magen min to uker før termin, sjokket var stort og sorgen og savnet er tung for oss alle å bære. Her på bloggen skriver jeg om vår hverdag og vårt liv, og du er hjertelig velkommen til å følge oss på veien videre.
bilde
    bilde
hits